اعلام فراخوان ارسال مقاله به نشریه «نهج البیان»

نشریه نهج البیان1

نشریه «نهج البیان» جهت انتشار مقالات پژوهشگران در حوزه ادبیات عربی، فراخوان مقاله داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشریه داخلی «نهج البیان» از سوی گروه علمی ادبیات عربی راه‌اندازی شد.

این نشریه به منظور زمینه‌سازی نگارش و انتشار مقالات علمی، تقویت نشاط عملی پژوهشگران و شناسایی و هدایت استعدادهای پژوهشی دانش‌پژوهان، از همه اساتید و پژوهشگران حوزه ادبیات عربی جهت ارائه مقاله به این نشریه دعوت به همکاری می‌کند.

محورهای این نشریه شامل موضوعات صرفی، نحوی، بلاغی، فقه‌اللغه، نقد ادبی، تاریخ ادبیات، میان‌رشته‌ای (ادبی، تفسیری، ادبی، فقهی و ...) است.

پژوهشگران باید ضوابط رایج نگارش و ساختار مقاله شامل چکیده، مقدمه، مفهوم شناسی، بدنه اصلی، نتیجه‌گیری و فهرست منابع را در مقالات ارسالی رعایت کنند.

اساتید و پژوهشگران می‌توانند آثار خود را در قالب word از طریق پست الکترونیک به نشانی nahjolbayan@jz.ac.ir ارسال کنند.