همایش آغاز سال تحصیلی طلاب مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن

جامعه الزهرا

همایش آغاز سال تحصیلی طلاب سطح چهار مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش آغاز سال تحصیلی 98-97 سطح چهار مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن با حضور طلاب سطح چهار در دو گرایش «علوم و معارف قرآنی» و «تفسیر تطبیقی» برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی دارابی مدیر گروه علمی آموزشی تفسیر و علوم قرآن و مسئولان آموزش حضور داشتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به ویژه طلاب جدیدالورود، به بیان برخی نکات آموزش در قالب امور ستادی پرداخت و افزود: گروه علمی آموزشی تفسیر و علوم قرآن در انتخاب اساتید این مجموعه به لحاظ سطح علمی و دیگر ویژگی‌ها، دقت لازم را داشته است.

وی همچنین به بررسی دقیق در ارائه سرفصل‌های دروس و توجه جدی به تصویب موضوعات رساله های علمی اشاره کرد و ضمن اظهار خرسندی از ارائه موضوعات از سوی طلاب، تصریح کرد: بانوان طلبه جهت بهره‌مندی علمی، مطالب پیشنهادی و انتقادی خود را به ما منتقل کنند تا در زمان لازم مورد بررسی قرار

گیرد.