با سخنرانی استاد فرحزاد؛

نخستین درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) در سال 97 برگزار می‌شود

درس اخلاق فرحزاد

نخستین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در سال 97 با حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور همه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

بانوان طلبه در این جلسه از محضر حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد، استاد اخلاق حوزه علمیه با موضوع سلسله مباحث اخلاقی بهره‌مند می‌شوند.

این جلسه درس اخلاق روز چهارشنبه، 15 فروردین ماه ساعت 10 صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تشکیل می‌شود.

مسابقه خلاصه‌نویسی از بیانات ارزشمند اساتید درس اخلاق نیز همچون جلسات درس اخلاق این ترم تحصیلی برگزار می‌شود و طلاب می‌توانند در مسابقه شرکت کنند.