فرم جستجو

عرضه کتاب مهارت معلمی در درس اخلاق جامعه الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۴:۲۶
مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(س) گفت: در حاشیه درس اخلاق این هفته طلاب جامعه الزهرا(س) کتاب مهارت معلمی به علاقه مندان ارائه می شود.

گرامیداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم در جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۳:۵۱
آیین گرامیداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم با حضور بانوان طلبه در مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

به بهانه سالروز ورود حضرت معصومه(س) به شهر قم
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۳:۳۲
فقط ۱۷ روز در این شهر نفس کشیدی، ولی قرن‌هاست که شهر، نفس‌کشیدن‌های تو را در خود زنده نگه داشته که حقیقتاً آن‌چه باقی به بقای خداست، از بین نمی‌رود.

بزرگداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۳:۱۴
آیین بزرگداشت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به قم با حضور طلاب مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

چهارمین کنگره بین‌المللی فرهنگ و اندیشه دینی برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۳:۱۲
چهارمین کنگره بین‌المللی «فرهنگ و اندیشه دینی» با محوریت «شکوفایی فطرت و استعدادها با هویت اسلامی انقلابی» در راستای گفتمان سازی علم و فناوری علوم انسانی و اسلام مقاله دریافت می‌کند.

نشست آموزشی کارکنان جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۱:۳۶
درس اخلاق کارکنان جامعه الزهرا(س) همراه با نشست «آسیب‌شناسی فضای مجازی» ۲۳ آذرماه برگزار می‌شود.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا(س) برپا می شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۱۰:۲۵
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعه الزهرا(س) از ۲۲ تا ۳۰ آذر ماه در آموزشگاه امام رضا(ع) در معرض دید علاقه مندان خواهد بود.

پیام مدیر جامعه الزهرا به مناسبت شهادت مدافع حرم مجید عسکری جمکرانی
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۰۹:۳۵
مدیر جامعه الزهرا(س) در پیامی شهادت مجید عسکری جمکرانی از مدافعان حرم را به خواهر وی که از طلاب جامعه الزهرا(س) است تبریک و تسلیت گفت.

رونمایی از منشور حوزه و روحانیت از منظر رهبر معظم انقلاب
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۶:۴۸
منشور حوزه و روحانیت از منظر رهبر معظم انقلاب همزمان با هفته پژوهش با حضور شخصیت های حوزوی در قم رونمایی می شود.

دوره آموزش زبان های فرانسه و آلمانی ویژه طلاب برگزار می شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۵۴
دوره های آزاد زبان های فرانسه و آلمانی ویژه خواهران طلبه به همت دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می شود.

هرمنوتیک و فهم قرآن با رویکرد پاسخ به شبهات
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۳۸
سی و یکمین نشست علمی معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) با عنوان «هرمنوتیک و فهم قرآن با رویکرد پاسخ به شبهات» برگزار می شود.

برگزاری ۱۲ کارگاه و نشست علمی در هفته پژوهش
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۱۱
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) از برگزاری ۱۲ نشست علمی، کارگاه آموزشی و کرسی ترویجی در هفته پژوهش در این موسسه عالمی خبر داد.

پایگاه قرآنی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح جامعه‌الزهرا(س) آغاز به کار کرد
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۲:۳۷
نخستین جلسه پایگاه قرآنی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با قرائت سوره مبارکه «ملک» برگزار شد.

با حضور استاد قرائتی؛ ششمین جلسه سلسله‌مباحث اخلاقی تربیتی برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۱:۳۸
ششمین جلسه از سلسله‌مباحث اخلاقی تربیتی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با سخنرانی استاد قرائتی برگزار می‌شود.

بانو مجتهده گل گیری: طلاب در سبک زندگی اسلامی، وظایف سنگین‌تری به عهده دارند
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۵:۴۵
استاد درس خارج جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: طلبه ساده‌زیست و ساده‌گرا با پشت سر گذاشتن مراحل موحد و مؤمن بودن می‌تواند گام‌های بلندتری بردارد.

صفحه‌ها

دیدگاه‌های اخیر