فرم جستجو

آرشیو اخبار

نشست علمی «مبانی افراط‌گرایی و تکفیر در جهان اسلام و تأثیر عملکرد شیعه در آن» برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۱۳:۳۷
مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری نشست علمی آموزشی «مبانی افراط گرایی و تکفیر در جهان اسلام و تأثیر عملکرد شیعه در آن» به همت این مرکز خبر داد.

نخستین جلسه «مکالمه زبان عربی» در دوره دانش و مهارت‌افزایی پیاده‌روی اربعین برگزار شد
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۱۳:۰۲
نخستین جلسه «مکالمه زبان عربی» از سلسله کلاس‌های دوره دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی پیاده‌روی اربعین به صورت کارگاهی برگزار شد.

زیارت عاشورا مبنای رسیدن به راهبردهای پیاده‌روی اربعین
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۱۲:۱۰
استاد مرکز تخصصی مهدویت گفت: در زیارت عاشورا نکات معرفتی وجود دارد که کسب آن معرفت منجر به پیاده‌روی و زیارت اربعین می‌شود و می‌تواند مبنایی برای رسیدن به راهبردهای پیاده‌روی اربعین باشد.

تبرّی سبب انسجام اجتماعی مسلمانان می‌شود
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۱۰:۰۱
استاد ماهروزاده با بیان اینکه تبری هماهنگ با فطرت توحیدی است، گفت: تبری سبب انسجام اجتماعی و رسیدن مسلمانان به وحدت و برتری جامعه اسلامی‌ بر جوامع دیگر می‌شود.

ضرورت پاسخ به شبهات ذهن فرزندان
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۰۹:۴۶
حجت الاسلام مشکوری گفت:‌ والدین به واسطه ارتباط مستمر با فرزندانشان باید به همه شبهاتی که در فضای مجازی برایشان ایجاد می شود پاسخ بدهند تا دچار شل دینی نشوند.

برگزاری کلاس‌های آموزشی پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی
۱۳۹۶/۰۷/۲۷ - ۰۹:۰۸
معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از آغاز ثبت‌نام دوره‌های پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی این معاونت خبر داد.

پیشرفت علمی زمینه‌ساز اقتدار کشور
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۷:۰۹
رهبر انقلاب اسلامی، اصلی‌ترین راه جلوگیری از غرب‌زدگی کشور را، از بین بردن وابستگی دانستند و با تأکید بر اینکه از عناصر اصلی رهایی از وابستگی، پیشرفت علمی است، خاطرنشان کردند: در مسیر پیشرفت علمی و فناوری نباید هیچ مانعی از جانب دستگاه‌های مختلف به‌وجود آید.

اعلام اسامی زائران اربعین جامعه الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۶:۵۰
ستاد اربعین جامعه الزهرا(سلام الله علیها) اسامی زائران اربعین را اعلام کرد

جلسه دفاعیه پایان‌نامه «تکاثر از دیدگاه قرآن و روایات» برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۴:۲۶
جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تکاثر از دیدگاه قرآن و روایات» در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

جلسه دفاعیه پایان‌نامه «امدادهای غیبی در قرآن» برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۴:۲۲
جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «امدادهای غیبی در قرآن» در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

پنجمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۴:۰۸
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: پنجمین کرسی ترویجی با موضوع «فطرت مبنای تبری در روابط اجتماعی» با ارائه سرکار خانم ماهروزاده در پژوهشگاه این مؤسسه برگزار شد.

بانوان طلبه تبلیغ را از ابتدای طلبگی آغاز کنند
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۳:۳۵
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه سخنان تبلیغی باید بر اساس آیات قرآن کریم باشد، اظهار داشت: سخن باید به گونه‌ای باشد که عوام بفهمند و خواص بپسندند.

توصیه آیت الله سبحانی به طلاب جوان
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۰:۳۶
حضرت آیت الله سبحانی به طلاب جوان توصیه کرد از فرصت جوانی برای اندوختن علم بهره ببرند تا در جوانی از این سرمایه استفاده کنند.

حریم محرم و نامحرم
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۰:۲۶
کم توجهی به رعایت حریم مرد و زن نامحرم در رسانه‌ها، سبک زندگی غیر دینی، اختلاط بی‌مورد زن و مرد نامحرم، ماهواره، اینترنت، فضای مجازی و در یک کلام تهاجم فرهنگی، در پایمال کردن حریم محرم و نامحرم نقش دارد.

انتشار کتاب «عرفان اسلامی؛ شرحی جامع بر صحیفه سجادیه» اثر آیت الله مکارم شیرازی
۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۱۰:۰۹
کتاب«عرفان اسلامی» بدون مبالغه از پرمحتواترین کتاب‌ها، در زمینه عرفان اسلامی و شاخ و برگ‌های آن و طرق سیر و سلوک الی الله است.

صفحه‌ها