فرم جستجو

آرشیو اخبار

مدیر جامعه الزهرا(س): دانش‌آموخته این موسسه باید مبلغ، پژوهشگر، نویسنده و یا مدرس باشد
۱۳۹۵/۱۲/۰۵ - ۱۳:۲۵
حجت الاسلام و المسلمین «سید محمود مدنی» بر ضرورت تقویت دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تأکید و عنوان کردند: دانش‌آموخته این موسسه باید مبلغ، پژوهشگر، نویسنده و یا مدرس باشد و این موضوع از جمله اهداف جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) است.

پرفسور «ایوا اورتمان» از جامعه‌الزهرا(س) بازدید کرد
۱۳۹۵/۱۲/۰۵ - ۱۰:۱۲
خانم پرفسور «ایوا اورتمان»، استاد دانشگاه بُن آلمان از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بازدید کرد.

شاخصه‌های تربیت اجتماعی در سیره‌ی حضرت زهرا(س)
۱۳۹۵/۱۲/۰۴ - ۱۹:۱۳
معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به روایت «حُبِّبَ إلَىَّ من دُنياكُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ كِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ في وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ في سَبيلِ اللّه ِ»؛ هدف حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) را از بیان حب‌های دنیوی خود، نشان دادن مسیر به مردم عنوان کرد و اظهار داشت: بهره‌گیری و دقت در این موارد، ناظر مناسبی بر روش تربیتی و شخصی همه ماست.

«روضه»‌ای برای صاحب «لمعه»
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۱۹:۴۳
«شیخ شمس‌الدین محمد بن مکی بن احمد عاملی نبطی جزینی» معروف به شهید اول، شخصیت وارسته‌ی جهان تشیع است که میراث ماندگار فقهی او، سال‌هاست در حوزه‌های علمیه جاری است و هرروز برگ جدیدی از این کتاب آشکار می‌شود. بانو مجتهده «گلگیری» در گفتگوی صمیمانه ضمن بررسی ابعاد شخصیتی این دانشمند بزرگ، درس‌هایی را که می‌توان از سیره علمی و عملی وی آموخت به تصویر کشیده‌اند.

دومین برنامه «رسم پروانگی» ویژه طلاب خوابگاهی برگزار شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۱۴:۲۸
معاون تربیتی ‌فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری دومین برنامه «رسم پروانگی» با حضور ۶۰۰ طلبه خوابگاهی خبر داد.

مکان‌های برگزاری مسابقه علمی کوثر اعلام شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۱۳:۵۲
مدير اداره ارزشيابي تحصيلي و مسابقات علمی معاونت آموزش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری مسابقه علمی کوثر در ۷ استان کشور خبر داد.

اولین دوره تربیت مربی صحیفه سجادیه برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۱۳:۰۸
معاون تربیتی و فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری اولین دوره تربیت مربی صحیفه سجادیه خبر داد.

کارگاه پژوهشی «روش حل مسئله در اخلاق کاربردی» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۱۱:۳۹
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه علمی پژوهشی «روش حل مسئله در اخلاق کاربردی» خبر داد.

افتخارآفرینی طلاب غیرایرانی در جشنواره بین‌المللی قرآنی حدیثی المصطفی
۱۳۹۵/۱۲/۰۳ - ۰۹:۵۹
معاون تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از افتخارآفرینی طلاب غیرایرانی در بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قرآنی حدیثی المصطفی خبر داد.

به دستور مدیر جامعه الزهرا(س)؛ کارگران این موسسه تسهیلات سفر زیارتی به مشهد مقدس در سال جدید، دریافت می کنند
۱۳۹۵/۱۲/۰۲ - ۱۷:۰۹
حجت الاسلام و السلمین «سید محمود مدنی» نسبت به اعطای تسهیلات سفر زیارتی مشهد مقدس، در راستای تکریم کارگران مشغول به کار در جامعه الزهرا(س)، دستور ویژه صادر کردند.

سه انتصاب در جامعه الزهرا(س) انجام شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۲ - ۱۴:۵۷
مدیر جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در احکام جداگانه، حجت الاسلام و المسلمین «محمد جعفر یوسفیان» را به سمت مدیریت کل دفتر مدیر، حجت الاسلام و المسلمین «سید روح الله موسوی تبار» را به سمت سرپرستی اداره کل هماهنگی امور طلاب غیر ایرانی و جناب آقای «علی درزی رامندی» را به سمت سرپرستی معاونت اداری مالی، منصوب و از خدمات صادقانه جناب آقای «علی ضیائی»، سرپرست پیشین معاونت اداری مالی در جمع مدیران ارشد این موسسه قدردانی کرد.

کارگاه «مرجع‌شناسی علوم اسلامی» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۲ - ۱۲:۴۶
‌ معاون پژوهش جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه علمی پژوهشی «مرجع‌شناسی علوم اسلامی» ویژه پژوهشگران جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) خبرداد.

دوره‌های آموزشی «بارداری معنوی» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ - ۱۳:۵۰
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده از برگزاری دوره‌های آموزشی «بارداری معنوی» ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خبر داد.

اخلاق، رفتار و کردار ما باید رنگ الهی داشته باشد
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ - ۱۳:۱۲
استاد اخلاق حوزه علمیه قم با بیان این که اخلاق، رفتار و کردار ما باید رنگ الهی داشته باشند، اظهار داشت: گفته‌ها، نوشته‌ها، رفتار، کردار و اخلاق ما باید اسلامی باشد تا در جامعه جاذبه داشته باشد.

کارگاه «روش تعامل با احادیث اهل‌بیت علیهم‌السلام» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ - ۰۹:۱۰
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه پژوهشی «روش تعامل با احادیث اهل بیت علیهم‌السلام» خبر داد.

صفحه‌ها

دیدگاه‌های اخیر