فرم جستجو

مسیر ما در انجام وظیفه باید مسیر اعتدال و قسط و عدل باشد
۱۳۹۶/۰۴/۰۳ - ۱۶:۳۹
مدیر جامعه‌الزهرا‌(س) با بیان اینکه مسیر ما در انجام وظیفه باید مسیر اعتدال و قسط و عدل باشد، تصریح کردند: در این راستا، بخش نظارت و بازرسی در جامعه‌الزهرا‌(س) راه‌اندازی شده است که وظیفه رسیدگی به شکایات و بازرسی منظم از همه بخش‌ها را به عهده دارد.

طلاب ممتاز و فرزندان ممتاز طلاب از تخفیف ویژه آموزشگاه زبان و قرآن هدی بهره‌مند می‌شوند
۱۳۹۶/۰۴/۰۳ - ۱۳:۰۳
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده بیان داشت: طلاب ممتاز و فرزندان ممتاز طلاب در ایام تابستان از تخفیف ویژه آموزشگاه زبان و قرآن بهره‌مند می‌شوند.

مسابقه طراحی پوستر «وظایف جوان انقلابی از نگاه مقام معظم رهبری(مدظله)» تمدید شد
۱۳۹۶/۰۴/۰۳ - ۱۲:۳۶
معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از تمدید نخستین مسابقه طراحی پوستر با موضوع «وظایف جوان انقلابی از نگاه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)» خبر داد.

دوره تابستانه(آنلاین) ویژه طلاب خوابگاهی برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۴/۰۱ - ۱۰:۱۰
مدیر مدرسه علمیه تمام وقت جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری دوره تابستانه(آنلاین) در نیمسال سوم ۱۳۹۶-۱۳۹۵ ویژه طلاب خوابگاهی خبر داد.

موقعیت شناسی، درسی از مکتب حضرت زهرا(سلام الله علیها) است
۱۳۹۶/۰۳/۳۱ - ۱۷:۳۳
مدیر جامعه الزهرا(سلام الله علیها) با اشاره به فرارسیدن روز قدس خاطر نشان کردند: مسئله غفلت از دشمن و برنامه ها، دشمنی ها، استعدادها و ظرفیت های دشمن و دشمنی های دشمن؛ جزو غفلت هایی است که خسارات جبران ناپذیری در طول تاریخ اسلام به اسلام و امت های اسلامی وارد کرده است.

طرح «ثبت نام اینترنتی مرکز خدمات حوزه» آغاز شد
۱۳۹۶/۰۳/۳۱ - ۱۲:۴۵
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده از آغاز طرح ثبت نام اینترنتی مرکز خدمات حوزه جهت بهره‌مندی طلاب از تسهیلات این مرکز خبر داد.

ارتباط اعضای خانواده روحانیون، عقیدتی است
۱۳۹۶/۰۳/۳۱ - ۱۰:۵۶
مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشتند: نور معنویت یک فرد روحانی در خانواده او منعکس می‌شود و اعضای آن خانواده با یکدیگر ارتباط عقیدتی دارند که فراتر از ارتباط خونی است.

بیانیه مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در آستانه روز جهانی قدس
۱۳۹۶/۰۳/۳۱ - ۰۰:۲۸
حجت الاسلام و المسلمین «سید محمود مدنی»، مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در آستانه روز جهانی «قدس»، با انتشار بیانیه‌ای، جمعه آخر ماه رمضان را فرصت ارزشمند امت اسلامی و یادگار مبارک امام خمینی(ره) برای اعلام همبستگی عمومی، یکپارچگی امت اسلامی و اظهار نفرت و برائت از استکبار جهانی و فرزند نامشروع آن، رژیم غاصب صهیونیستی دانست.

بانو امین؛ تنها بانویی که کل قرآن کریم را تفسیر کردند
۱۳۹۶/۰۳/۳۰ - ۱۷:۰۷
عضو هیئت علمی جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) با بیان این که بانو امین تنها بانویی هستند که کل قرآن کریم را تفسیر کردند، اظهار داشت: بانو مجتهده امین در زمینه علمی دارای جامعیت بودند و در زمینه تفسیر نیز به کشف و شهود در تفسیر آیات قرآن رسیده بودند.

مدیر جامعه‌الزهرا‌(س): اخلاق در سراسر زندگی حضرت زهرا(س) موج می‌زند
۱۳۹۶/۰۳/۳۰ - ۱۶:۳۰
مدیر جامعه‌الزهرا‌(س) بابیان اینکه اخلاق در سراسر زندگی حضرت زهرا(س) موج می‌زند، تصریح کردند: یکی از برنامه های جامعه‌الزهرا‌(س) در سال تحصیلی جدید، برگزاری درس اخلاق ویژه کارکنان و مسئولان این مؤسسه است.

طرح «نیمسال تابستانه» ویژه طلاب حضوری غیرخوابگاهی اجرا می‌شود
۱۳۹۶/۰۳/۳۰ - ۱۲:۱۹
مدیر مدرسه تمام وقت روزانه جامعه‌الزهرا‌(س) از راه‌اندازی طرح «نیمسال تابستانه» ویژه طلاب دوره عمومی(حضوری) غیرخوابگاهی خبر داد.

مدیر جامعه‌الزهرا‌(س): نقش مادری، سیره شاخص عملی حضرت زهرا(س) است
۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۱۶:۴۶
مدیر جامعه‌الزهرا‌(س) بابیان اینکه مادر بودن، سیره عملی حضرت زهرا(س) است، تصریح کردند: اگر حضرت زهرا(س) همه جا می‌بود، اما امام حسین(ع) را به جامعه بشری تقدیم نمی‌کرد، بشریت ناقص بود.

سومین مرحله دوره حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۱۲:۴۱
معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری سومین مرحله از دوره حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه خبر داد.

فراخوان مقاله اجلاس بین‌المللی «محبان اهل‌بیت(ع) و مسأله تکفیری‌ها»
۱۳۹۶/۰۳/۲۸ - ۱۷:۰۶
پژوهشگران و دانش پژوهان تا ۱۵ تیرماه آثار خود را به دبیرخانه اجلاس بین‌المللی «محبان اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و مسأله تکفیری‌ها» ارسال کنند.

عفاف و پاکدامنی در زندگی حضرت زهرا(س) در اوج درخشش است
۱۳۹۶/۰۳/۲۸ - ۱۶:۱۴
مدیر جامعه‌الزهرا‌(س) تصریح کردند: حضرت زهرا(س) در عین حال که در جامعه، حضور اجتماعی، علمی و آموزشی دارند، در قله عفاف و پاکدامنی هستند.

صفحه‌ها