فرم جستجو

کارگاه «شیوه مهارت افزایی نگارش مقالات علمی» برگزار می شود
۱۳۹۵/۱۰/۳۰ - ۰۹:۴۴
به همت معاونت پژوهشی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) کارگاه «شیوه مهارت افزایی نگارش مقالات علمی» با حضور استاد پژوهشگر علوم دینی «رمضانعلی بذرافشان» برگزار می‌شود.

کارگاه «آشنایی با نرم افزار علوم اسلامی نور» برگزار می شود
۱۳۹۵/۱۰/۳۰ - ۰۹:۰۳
معاون پژوهش جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه «آشنایی با نرم افزار علوم اسلامی نور» در جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) خبر داد.

برگزیدگان مسابقه «خطبه امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س)» معرفی شدند
۱۳۹۵/۱۰/۲۹ - ۱۳:۰۵
معاون تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با اشاره به استقبال طلاب از مسابقه خطبه امام سجاد(علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) از اعلام اسامی برگزیدگان این مسابقه خبر داد.

سومین اردوی تربیتی فرهنگی طلاب غیرحضوری برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۰/۲۹ - ۱۰:۵۲
معاونت تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) از برگزاری سومین اردوی تربیتی فرهنگی ویژه خواهران غیرحضوری ساکن استان قم همزمان با ایام الله دهه فجر امسال خبر داد.

دوره تبیینی «مفاتیح الجهاد» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۰/۲۹ - ۱۰:۰۹
معاون تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری دوشنبه‌های فرهنگی با موضوع دوره تبیینی نقشه جهاد فرهنگی به عنوان «مفاتیح الجهاد» خبر داد.

برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «اکسیر اعظم» معرفی شدند
۱۳۹۵/۱۰/۲۶ - ۱۰:۴۱
دبیر انجمن علمی‌فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با اشاره به استقبال پرشور طلاب از اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «اکسیر اعظم» خبر داد.

سومین مرحله غیرحضوری حدیث‌خوانی اصول کافی تمدید شد
۱۳۹۵/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۴
مهلت شرکت در سومین مرحله از سلسله‌مسابقات سیر مطالعاتی غیرحضوری حدیث‌خوانی اصول کافی تمدید شد.

تغییر برنامه امتحانات مرکز تخصصی حکمت اسلامی اعلام شد
۱۳۹۵/۱۰/۲۵ - ۱۱:۱۸
در پی تعطیلی حوزه های علمیه سراسر کشور در روز سه شنبه ۲۱ دی ماه، برنامه امتحانات مرکز تخصصی حکمت اسلامی تغییر یافت.

برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «آهی سوزان بر مزار شهیدان» معرفی شدند
۱۳۹۵/۱۰/۲۵ - ۰۹:۳۳
معاون تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با اشاره به استقبال پرشور طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از مسابقه کتابخوانی «آهی سوزان بر مزار شهیدان»، از اعلام اسامی برندگان این مسابقه خبر داد.

گزارش تصویری مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا(س)
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۲۲:۳۲
آیین تودیع و معارفه مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

کشور به حرکت پرشتاب فرهنگی در جامعه الزهرا(س) نیاز دارد
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۱۹:۲۵
حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان: تأثیرگذاری جامعه الزهرا(سلام الله علیها) در کشور، در کنار عمرها و سرمایه های ارزشمندی که روزانه در اینجا صرف می شود؛ نیاز به برنامه ریزی دقیق و همفکری و همراهی در دستیابی به اهداف مجموعه را دو چندان می کند و باید با توجه به نیاز فرهنگی جامعه، به حرکت علمی و فرهنگی این مجموعه شتاب داد.

برای دستیابی به افق های بلند ترسیم شده برای جامعه الزهرا(سلام الله علیها) تلاش می کنیم.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۱۸:۲۴
حجت الاسلام و المسلمین مدنی، مدیر جدید جامعه الزهرا(سلام الله علیها): تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) این است که جامعه الزهرا(سلام الله علیها) باید الگوی تمام حوزه های علمیه خواهران شود.

طلاب جامعه‌الزهرا(س) در تهذیب و تحصیل خود جدی باشند
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۱۷:۳۹
آیت‌الله «مرتضی مقتدایی» با بیان این که امروز پاسخ به شبهات ضروری است، گفت: امروز خواهران طلبه باید به میدان بیایند و عظمت نظام و جایگاه زن در این کشور و نظام را به اثبات برسانند.

حوزه‌های علمیه خواهران نقش اساسی در پیشبرد اهداف جامعه دارند
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۱۷:۳۰
حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد محمدی گلپایگانی» با بیان اینکه خواهران طلبه در کنار درس و بحث به تهذیب اهمیت دهند، گفت: حوزه‌های علمیه خواهران نقش اساسی در پیشبرد اهداف جامعه دارند

جامعه‌الزهرا(س) نقش ویژه‌ای در احیای تمدن اسلامی دارد
۱۳۹۵/۱۰/۲۳ - ۱۷:۰۲
رئیس هیئت امنای جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: مجموعه فاخر و بلندآوازه جامعه الزهرا (سلام الله علیها) نقش ویژه ای در احیای تمدن اسلامی دارد.

صفحه‌ها

دیدگاه‌های اخیر