فرم جستجو

مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی): شهید حججی، نمونه‌ای از رویشِ نسلِ جوانِ مؤمن
۱۳۹۶/۰۵/۳۱ - ۱۲:۴۳
رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) فرمودند: شهید حُجَجی را خدای متعال مثل یک حجّتی امروز در مقابل چشم همه گرفت امّا زیادند کسانی که این احساس، این انگیزه، این ایمان در آنها وجود دارد. این رویشهای جدید انقلابی و اسلامی را نباید دستِ‌کم گرفت، اینها خیلی باارزشند، قدرشان را باید دانست.

محفل عزای شهادت حضرت امام جواد(ع) برگزار شد
۱۳۹۶/۰۵/۳۱ - ۱۲:۱۹
محفل عزای شهادت حضرت امام جواد(ع) با حضور اساتید، کارکنان و طلاب جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

امام جواد(ع) مولودی پرخیر و برکت برای شیعیان بودند
۱۳۹۶/۰۵/۳۱ - ۱۱:۳۰
استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه امام جواد(علیه‌السلام) مولودی پرخیر و برکت برای شیعیان بودند، تصریح کرد: مردم تصور می‌کردند که بعد از امام رضا(علیه‌السلام)، نظام شعیه از هم می‌پاشد و وضعیت شیعه رو به نابودی می‌رود، اما با تولد آن حضرت، فرایند امامت تداوم یافت.

تبریک مدیر جامعه‌الزهرا(س) به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ - ۱۸:۵۰
مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) طی پیامی، انتصاب دکتر سیدعباس صالحی را به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوازدهم تبریک گفتند.

تقویت روحیه‌ انقلابی و جهادی مهم‌ترین وظیفه‌ مسئولان فرهنگی
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ - ۱۸:۳۵
رهبر معظم انقلاب اسلامی تقویت روحیه‌ انقلابی و جهادی را مهم‌ترین وظیفه‌ مسئولان و دست‌اندرکاران فرهنگی دانستند و تلاش جوانان برای حضور در جبهه مبارزه با دشمنان را از رویش‌های انقلاب معرفی کردند.

محفل عزای شهادت حضرت امام جواد(ع) برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ - ۱۳:۵۲
محفل عزای شهادت حضرت امام جواد(ع) در سالروز شهادت آن حضرت در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

دبیر هیات امنای جامعه الزهرا(س): هدف از طلبگی شکل گیری نظام ارزشی صحیح در فرد است
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ - ۱۱:۰۳
حجت الاسلام والمسلمین زینتی هدف از طلبگی را تغییر در وجود خود فرد، تغییر در منش، رفتار و عقاید و شکل گیری نظام ارزشی با شاخصه های ارزشی صحیح دانست.

راهنمای شرکت در دوره نهج البلاغه خوانی همزمان با تمدید مهلت ارسال پاسخنامه منتشر شد
۱۳۹۶/۰۵/۳۰ - ۱۰:۴۶
معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) از تمدید مهلت ارسال پاسخنامه و انتشار راهنمای شرکت در چهارمین مرحله از دوره نهج البلاغه خوانی خبر داد.

پیام تبریک مدیر جامعه‌الزهرا‌(س) به آیت‌الله هاشمی شاهرودی
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۱۰:۴۲
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین دکتر «سید محمود مدنی»، مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در پیامی، انتصاب آیت‌الله هاشمی شاهرودی از سوی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را تبریک گفتند.

۴ شهریورماه؛ آغاز ثبت نام دبیرستان بزرگسالان علوم و معارف اسلامی هدی
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۰۸:۲۷
مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی، زمان ثبت‌نام دبیرستان نوبت دوم(بزرگسالان) دولتی علوم و معارف اسلامی هدی را ۴ تا ۲۳ شهریورماه اعلام کرد.

نهمین مرحله دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی اصول کافی برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۲۸ - ۰۹:۳۹
معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا‌(س) از آغاز نهمین مرحله دوره مطالعاتی غیرحضوری حدیث‌خوانی اصول کافی خبر داد.

۴ شهریورماه؛ آغاز ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ - ۲۲:۱۰
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا(س)، زمان ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار را ۴ تا ۱۵ شهریورماه اعلام کرد.

برگزاری دروس آزاد حوزه در جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ - ۱۰:۲۷
طرح تدریس دروس آزاد و خارج از سیستم متداول درسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به درخواست طلاب و اساتید این مرکز اجرا می‌شود.

طرح تربیت مشاور در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ - ۱۶:۳۵
طرح تربیت مشاور برای فارغ‌التحصیلان سطح سه رشته تعلیم و تربیت اسلامی در سه بخش مشاوره ازدواج، خانواده و کودک در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود.

امکان معادل‌سازی دروس دانشگاه در جامعه‌الزهرا(س) مهیا شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۷ - ۰۹:۵۷
پذیرفته‌شدگان جامعه‌الزهرا(س) که فارغ‌التحصیل یکی از رشته‌های مرتبط با علوم حوزوی در دانشگاه‌ هستند، می‌توانند با ارائه ریزنمرات و گواهی مرکز آموزشی دانشگاهی، واحدهای مرتبط خود را معادل‌سازی کنند.

صفحه‌ها