آغاز ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ویژه طلاب جامعه‌الزهرا

وام قرض الحسنه

ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در دو بخش معیشتی و کمک هزینه خرید لپ تاپ و تبلت از امروز آغاز و تا 6 آذرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سمیه معلمی، مدیر اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر از آغاز ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ویژه طلاب این موسسه علمی آموزشی خبر داد و گفت: در راستای کاستن برخی از مشکلات پیش روی تحصیل به ویژه در ایام کرونا و حمایت از طلابی که هم اکنون دارای پرونده فعال تحصیلی در جامعه الزهرا هستند، وام قرض‌الحسنه معیشتی و کمک هزینه خرید لپ‌تاپ و تبلت پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طلاب محترم می‌توانند از 29 آبان تا 6 آذرماه با مراجعه به صفحه شخصی خود در سامانه دانش پژوهان در بخش مالی گزینه ثبت‌نام وام ویژه ایام کرونا را انتخاب و جهت شرکت در قرعه‌کشی ثبت‌نام کنند.

معلمی افزود: هر یک از طلاب فقط امکان درخواست یک وام را دارند و  با توجه به محدودیت تعداد وسقف اعتبار ، پس از بررسی اولیه میان متقاضیان قرعه کشی خواهد شد.

گفتنی است شرایط و ضوابط پرداخت این وام بدین شرح است:

1- وام قرض الحسنه معیشتی به مبلغ 5 میلیون تومان و اقساط 36 ماهه

2- وام قرض الحسنه کمک هزینه خرید لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند به مبلغ 10 میلیون تومان و اقساط 36 ماهه

نکته: وام کمک هزینه خرید لپ‌تاپ و گوشی تلفن همراه صرفاً شامل طلاب محترمی می‌شود که شرعاً و اخلاقاً متعهد می‌شوند که لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند مناسب یا متناسب نیاز در منزل ندارند و از وام دریافتی برای تهیه این اقلام استفاده خواهند کرد.

3- این وام ویژه طلاب حضوری و غیر حضوری( ایرانی  و غیر ایرانی)  است.

4- طلاب محترم می‌بایست در ترم جاری انتخاب واحد نموده و شاغل به تحصیل باشند.

5- طلاب شهرستانی متقاضی این وام، ضمن حضور در قم و انجام امور بانکی می­توانند از این امتیاز استفاده نمایند.

6- احراز امکان یا عدم امکان پرداخت بر عهده بانک عامل بوده  و مستقیماً به متقاضیان اعلام خواهد شد.

7- پرداخت اقساط بر عهده خود طلاب محترم بوده و جامعه صرفاً معرف وام بوده و تعهدی نسبت به تامین ضمانت و پرداخت معوقات احتمالی ندارد.