به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) برگزار می‌شود:

کرسی علمی ترویجی «قلمرو ماهیت صلح در فقه امامیه و اسناد بین‌الملل»

کرسی ترویجی 30- ماهیت صلح در فقه امامیه و اسناد بین الملل

سی‌امین کرسی علمی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «قلمرو ماهیت صلح در فقه امامیه و اسناد بین‌الملل» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی‌امین کرسی علمی ترویجی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «قلمرو ماهیت صلح در فقه امامیه و اسناد بین‌الملل» با همکاری گروه فقه و اصول پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود.

خانم طاهره حیاتی به عنوان ارائه دهنده و خانم فاطمه سیفی کناری به عنوان ناقد در این کرسی ترویجی حضور دارند، همچنین خانم پریسا راد، دبیر علمی این کرسی ترویجی است.

این کرسی روز چهارشنبه 26 شهریور ساعت 9:30 تا 11 با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با تعداد محدود در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت حضور در این جلسه از ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن 32112484 تماس بگیرند.