از سوی مرکز تخصصی فقه و اصول برگزار می‌شود:

نشست علمی فقه و اصول

نشست علمی «حجیت مثبتات استصحاب از منظر حضرت امام خمینی(ره)، محقق خویی(ره) و شهید صدر(ره)» با ارائه خانم هاشمی، دانش‌پژوه دوره عالی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین نشست از سلسله‌نشست‌های علمی طلاب دوره عالی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی مرکز تخصصی فقه و اصول این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

موضوع این نشست، «حجیت مثبتات استصحاب از منظر حضرت امام خمینی(ره)، محقق خویی(ره) و شهید صدر(ره)» است که سرکار خانم نجمه سادات هاشمی، دانش پژوه دوره عالی فقه و اصول به ارائه این بحث می پردازد.

اساتید این نشست نیز حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا محمدی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسن حیدری هستند.

این نشست روز چهارشنبه 30 بهمن ساعت 12:40 تا 14 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.