آیین معرفی و رونمایی کتاب «بدان، ایّدک‌الله»

کتاب بدان ایّدک الله

آیین معرفی کتاب «بدان، ایّدک‌الله» با سخنرانی آیت‌الله استادی در دفتر رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین معرفی و رونمایی کتاب «بدان، ایّدک‌الله» روز شنبه، ۱۴ دی‌ بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور استادان و طلاب و فضلای حوزه علمیه در قم برگزار می‌شود.

این کتاب حاوی توصیه‌ها و سخنان رهبر انقلاب خطاب به طلاب و استادان حوزه علمیه و شامل سه فصل «کلیات»، «شئون و وظایف طلبگی» و «تکالیف سنگین علما» بوده و در ۱۷۶ صفحه در قطع رقعی به چاپ رسیده است.

در این مراسم، آیت‌الله رضا استادی عضو شورای عالی حوزه های علمیه به سخنرانی می‌پردازد.

این مراسم بعد از نماز مغرب و عشاء در قم، خیابان شهدا (صفاییه)، حسینیه‌ امام‌خمینی(ره)، دفتر رهبر معظم‌ انقلاب مدظله‌العالی برگزار می‌شود.