معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) همزمان با آغاز هفته پژوهش برگزار می‌کند:

نشست علمی پژوهشی «شیوه‌های مواجهه با مشکلات اخلاقی و رفتاری کودکان و نوجوانان»

نشست علمی پژوهشی جامعه

نشست علمی پژوهشی «شیوه‌های مواجهه با مشکلات اخلاقی و رفتاری کودکان و نوجوانان» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر اخوی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همزمان با آغاز گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری،  نشست علمی پژوهشی «شیوه‌های مواجهه با مشکلات اخلاقی و رفتاری کودکان و نوجوانان» را برگزار می‌کند.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر اخوی، مدیر مرکز مشاور جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می پردازد.

این نشست روز شنبه 23 آذر ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می شود.

معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در راستای ارج نهادن به مقوله پژوهش و ترغیب و تشویق طلاب در این زمینه، نشست‌ها و کارگاه‌های علمی پژوهشی مختلفی را در طول هفته برگزار می‌کند و شعار هفته پژوهش  در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، «بانوی فرهیخته حوزه تمدن ساز» است.